onsdag 5 maj 2010

Äntligen en titt i badrummet!


Hej och välkomna in! Här har det hänt mycket de senaste dagarna. All el (utom en förbaskad utelampa!) är klar. Lampor och spottar i taket lyser och går att dimra, det är sååå skönt.

Som ni ser återstår dock lite i badrummet ändå, kommoden väntar vi på så handfaten är inte på plats än. Kommoden ska stå här där speglarna står lutade och speglarna ska upp på väggen mellan lamporna. Fönsterbänkarna är inte direkt pimpade heller, allt står i en enda röra än så länge.

Duschväggarna ska upp snart också så att vi kan börja duscha här uppe och slippa gå ner i källaren vareviga gång.

Toan står kvar där den stod förut i det gamla lilla rummet. På väggen bortanför toan sitter en loppisram som sprayats mattsvart. I den finns en bit av en sida ur Östgötacorrespondenten från 18 juli 1944 som låg ihopknycklad i sågspånen i det gamla golvet.

Här är en liten nisch som jag fick för mig att vi skulle ha. Den är byggd ovanpå det gamla taket, det syns på lutningen till höger. Här står en liten radio inställd på P3 och bara väntar på att jag ska få står här på morgonen och bättra på den naturliga charmen lite och samtidigt lyssna på morgonpasset... Ja, snart blir det verklighet, bara kommoden blir klar.
Det här badrummet innehåller många vinklar och vrår och plattsättaren morrade lite över det inför kaklandet, men det är just vinklarna och vrårna som gör det speciellt tycker jag. Det och de tre fina fönstren förstås, som måste förses med insynsskydd i någon form innan jag känner mig bekväm att duscha här. Jag får väl visa mer sen när allt det där sista kommit på plats också.
Ha det bra tills dess!
Kram på sig, Helena

2 kommentarer:

  1. Åhh va´fint det blir!!! Du är verkligen en mästare på att fixa fina detaljer Helena!
    Kram Lena

    SvaraRadera
  2. Wow, man kan spegla sig i kaklet! Jag gillar verkligen den fina hyllan där du ställt radion. Snygg detalj.

    Kan tänka mig att ni med gläde kör pinky pinkerton nu!!! Hihi.

    Moster P

    SvaraRadera