fredag 9 april 2010

Glasverandan inflyttad och (nästan) klar!


Vilken härlig dag det har varit idag. Jag har flyttat in i min glasveranda och njutit av inte mindre än tre baljor te därinne under dagen... Inte blev det sämre av att en tidning låg i brevlådan och väntade på mig heller, ahh så här skulle man ha det när det var som sämst!

Här ovan ser ni den utlovade rakspegeln med påbyggd balkong, är den inte helt underbar?! Den hittade jag på loppis förra sommaren och den var bara helt rätt för den kommande verandan. Då hade den förvisso vanligt fönsterglas men en tur till glasmästaren rådde bot på det. Jag bad om det fulaste spegelglas han hade. Han skakade på huvudet och letade fram ett prickigt och i mina ögon ljuvligt glas som han sedan satte in. Att han sen vägrade ta betalt för det gjorde ju inte min lycka mindre. "Det fattar du väl att jag inte kan ta betalt för så'n skit! Att du blir så nöjd får vara lön nog", sa den underbare glasmästaren och fick en trogen kund för all framtid.

Här satt jag idag med min tidning och tekopp. Det finns förstås mer att visa härifrån men det spar jag till en annan dag.

Jag skrev ju att verandan var nästan klar, det som återstår nu är att koppla in all el så att lamporna i fönstren och spottarna i taket kan lysa. Det kommer väl snart hoppas jag. Mitt jobb är i alla fall klart!
Kram på sig, Helena

1 kommentar:

  1. Mitt öga skådar även den tjusiga väskan! Äntligen hittade den hem!:)

    sorkis

    SvaraRadera