lördag 30 januari 2010

Lite vårfeeling och mer bygge




Hej!
Här har det kalasats idag! Två födelsedagar firade med god mat och många skratt. Kunde inte motstå de fina tulpanerna när jag handlade häromdagen. Har kastat lystna blickar länge på affärernas tulpanknippen men inte slagit till förrän nu. Visst är det vårfeeling med krispiga vita tulpaner?! Oh, I like!




När det gäller bygget går det så sakteliga framåt. Panelen börjar arta sig och det går att få en känsla för hur det kommer att bli så småningom. Inuti är inget gjort än, vi väntar på fönstren och pardörren som förhoppningsvis kommer i slutet av kommande vecka. Det behöver bli lite tätt så att snickarna kan öppna upp in mot det gamla huset utan att vi drabbas av köldskador...



Här kan man i alla fall se att den gamla målningen kommit på plats igen uppe vid taket. Snickarna tycker den är lite sliten men de fattar inte att så'nt kallas patina! Arma stackare!



Hoppas ni får en bra fortsättning på helgen! Själv ska jag se slutet på MIB II, jag tycker den är störtskön fast jag sett den tusen gånger.
Kram på sig!
Helena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar