söndag 24 januari 2010

Från insidan





Hej!
Eftersom inget händer med bygget under helgen kom jag på att jag ju kan visa hur det lilla lilla badrummet - nej toalettrummet ser ut nu. Det är väl ca två kvadratmeter stort och med snedtak dessutom, så det är riktigt trångt där på morgonen när både herrn och frun står där samtidigt och bättrar på charmen...

När bygget är klart kommer det nya duschrummet kännas gigantiskt med sina 6,5 kvadratmeter! Jojo vad vi ska kunna ta ut svängarna då!

Måste ändå säga att jag gillar det gamla mosaikgolvet som troligen är från 60-talet. Det består av röda, svarta, vita, gråa och svagt rosa mosaikbitar.

Från början stod det en bidé där inne också, då var det trångt på riktigt! Den var mycket svåranvänd för den sprutade rätt upp i taket de få gånger vi provade den. Nåväl, det är ett tag sedan den togs bort och ersattes av den lilla byrån. Från början var också både taket och den målade väggytan rosa, eller köttfärgad som äldsta dottern skulle ha sagt. Det var inte så snyggt... Tur att det är lätt att måla om.

Ja, så är det med det. Nu får ni ge er till tåls tills det finns något nytt att visa. ;-)
Kram Helena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar